Majkiman Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Witam. Czy ktoś kupował buty Jungle od tego sprzedawcy? http://allegro.pl/us...2580727518.html Twierdzi on, że są kontraktowe, ale nie podaje żadnych firm, nie pokusił się nawet o porządne zdjęcie. Jeżeli ktoś na forum kupował konkretnie te to bardzo byłbym wdzięczny za potwierdzenie czy oby na pewno są oryginalne :icon_smile:. Quote
SterylizatorPL Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Kupowałem już u tego sprzedawcy i nie miałem zastrzeżeń, ale czy są kontraktowe to nie powiem. Cena trochę niska, ale z drugiej strony rozmiar też nietypowy (a widywałem kontraktowe jungle w tej cenie właśnie dziwne rozmiary). Quote
grenadier Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Zapytaj o zdjęcia metek w środku buta powinny być oraz pieczęcie z numeracją (najlepiej niech pośle fotki). Mam kontrakty czarne mogę porównać, dałem mniej niż na tej aukcji ale to było już ze 2-3 lata temu. Quote
Recommended Posts