kasper20 Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Witam mam kilka pytań odnośnie tej repliki. 1 Czy istnieje możliwość zamocowania kolby bez zmiany body? 2 Istnieje do tego jakaś szyna montażowa, czy trzeba wymieniać chwyt lub body? (nie interesuje mnie szyna nad dekiel) 3 Jak to w stocu strzela i jak z jakością i wytrzymałością? Zasadniczo czy ktoś posiada tą replikę i jak wrażenia ? Quote
kasper20 Posted August 22, 2012 Author Report Posted August 22, 2012 Jak coś wklejam link: http://gunfire.pl/product-pol-1152189393-JG0510MG.html Quote
Jacek GROT Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 1 Czy istnieje możliwość zamocowania kolby bez zmiany body?2 Istnieje do tego jakaś szyna montażowa, czy trzeba wymieniać chwyt lub body? (nie interesuje mnie szyna nad dekiel) 3 Jak to w stocu strzela i jak z jakością i wytrzymałością? 1. Składaną od ak47S pewnie da radę. 2. Istnieje. Trzeba poszukać. 3. Strzela ok (tylko wymień gumkę HU i używaj kulek min 0.25g z racji krótkiej lufy), wytrzymałość też w porządku. Quote
kasper20 Posted August 22, 2012 Author Report Posted August 22, 2012 Niestety pytam się bo dostałem fajną propozycję kupna używki. Potrzebuje repliki do CQB, a o używaną emkę z fps'ami 330 ciężko. Tych AK jest kilka i w dobrej cenie i stąd moje pytania. Co do giety albo mp5, niestety obie te repliki co prawda mp5 cymy miałem max przez 1 dzień po czym leciały na handel. Quote
HeeL Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 A co za problem kupić emkę i wymienić sprężynę na słabszą? Quote
Recommended Posts