Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Posiadam karabin wyżej wymieniony.Przez okres 3 miesiecy działał doskonale.Niestety w pewnym momencie (podczas strzelanki) karabin zamarł.Po naciskaniu spustu (wyrażę się nie profesionalnie :D)

coś stuka w środku,tak jakby chciał strzelać a nie może.Karabin odstawiłem i na następny dzień próbująć coś z nim zrobić,nacisnąłęm spust a ten zaczął strzelać.Dziwne.Sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie.Wysłałem go do serwisu,powiedzieli że niby śróba silnikowa nie była dokręcona,a ja zacząłem znów użytkować karabin lecz znów to samo.Nie wiem co z tym fantem zrobić.Czy możecie mi doradzić?

Pozdrawiam.

Posted

Mi się wydaję ,że jeżeli śruba nie jest dokręcona to silnik nie tyka tylko wydaję taki odgłos jak byś go z GB wyjął, próbowałeś na innych batkach? Możliwe ,że po prostu batka Ci padła a na drugi dzień troszkę prądu było i Ci po prostu strzelił.

Posted

Witam. Chciałbym odświeżyć temat. Bo mam taki sam problem z repliką kałacha od Cymy (cm 0.40 konkretnie). Z dwiema różnicami - problem jest tylko z ogniem pojedynczym i druga różnica (może u autora tematu jest tak samo, tylko tego nie zauważył) przy pojawianiu się problemu gdy odłączam baterię i wciskam spust do końca jest odczuwalne i słyszalne kliknięcie. gdy problemu nie ma - kliknięcie również znika i spust chodzi "gładko" podobnie jak przy ogniu ciągłym. ktoś spotkał się z czymś takim ? Bylibyście w stanie zasugerować chociaż, co jest przyczyną tego problemu?

• 1 year later...