NooBSaiboT Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Znacie jakieś tanie i dobre polecane baterie lipo ? I ewentualnie gdzie można by było takowe dostać. Chodzi mi głównie o jakieś baterie nie typowo do replik asg. Druga część tematu co sądzicie o akumulatorach 8FIELDS ? Chodzi mi o indywidualne doświadczenia. Kto z was używa takie baterie prosiłbym żeby powiedział co nie co o nich pozdrawiam !! Quote
Frank3n Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Znacie jakieś tanie i dobre polecane baterie lipo ? I ewentualnie gdzie można by było takowe dostać. Chodzi mi głównie o jakieś baterie nie typowo do replik asg. Druga część tematu co sądzicie o akumulatorach 8FIELDS ? Chodzi mi o indywidualne doświadczenia. Kto z was używa takie baterie prosiłbym żeby powiedział co nie co o nich pozdrawiam !! Ja mam 8Fields i jak narazię się spisuje . Jest to 7.4 v 2200mAh 25c . Jedynie czego żałuje to że nie wziąłem 11.1 v. Quote
Jacek GROT Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Ja mam 8Fields i jak narazię się spisuje . Jest to 7.4 v 2200mAh 25c . Jedynie czego żałuje to że nie wziąłem 11.1 v. A masz może możliwość porównać z lipolami innych firm ? Np Turnigry, Firefox etc ? Byłbym ciekaw. Quote
NooBSaiboT Posted August 21, 2012 Author Report Posted August 21, 2012 (edited) O właśnie wszyscy polecają baterię turnngy. A gdzie taką dostanę podacie może sklep ? Najlepiej byłoby żeby to był stick 11,1v bo pod dekiel do Kałaszka... Edited August 21, 2012 by NooBSaiboT Quote
zuczek Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__476__85__LiPo_LiFe_NiMH_Battery-Airsoft.html Wychodzi w przybliżeniu 50-60 zł za batkę :) Do wyboru do koloru Quote
Recommended Posts