Courage Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Witam, szukam repliki HK 416. Bardzo ważną sprawą jest wytrzymałość, najlepiej replika full metal. O ile 416 mi się podoba to M-ki w każdej postaci nie trawię. Jeżeli będzie warto to budżet mogę nagiąć. Co drodzy forumowicze możecie polecić? Z góry dzięki za pomoc. Quote
Guest gecko123 Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 JG/GFC ma paskudne wykoanie, ale niezłe bebechy, Boyi wygląda jako tako, ale bebechy są dość słabe. To są jedyne HK416 za mniej niz 1000 zł. VFC jest już o wiele droższe, świetnie wykonane, ale ma przeciętne bebechy, Quote
3siek Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Ja mam GFC i sobie chwalę. Z zewnątrz faktycznie nie powala, ale jeśli kilka śrubek dokręcimy, można łatwo zlikwidować luzy a jeżeli nie jesteś baaaardzo skrupulatny jeśli chodzi i wykonanie i odwzorowanie to będzie Ci się podobać. Wewnątrz to naprawdę mocna rzecz, przerzuciłem się na 416-stkę z cm 0.31 i widać różnicę w mocy i zasięgu. Mogę polecić z czystym sercem a jej "recenzja" jest na WMASG w dziale "TESTY" tam odsyłam Quote
Recommended Posts