fusi Posted August 13, 2012 Report Posted August 13, 2012 Witjacie :) Mam okazję tanio kupić taką rozładowywarkę: http://www.taiwangun.com/akumulatory-i-ladowarki/ladowarki/rozladowywarka-do-akumulatorow-guarder.html Warto ją kupować czy to tylko wydanie pieniędzy w błoto? Chcę aby pakiet mi długo służył i nie chcę ładować co chwilę baterii naładowanej do 1/4 :D Zazwyczaj nie wykorzystuję do końca pakietu i wiem, że to może go potem zniszczyć. Pozdrawiam Quote
Guest (ID:6452) Posted August 13, 2012 Report Posted August 13, 2012 W dobie mikroprocesorówek- nie warto. Ale jeśli chcesz to mam taka od TM, oryginalną nigdy nie używaną :P do sprzedania. Quote
fusi Posted August 14, 2012 Author Report Posted August 14, 2012 Właśnie nie chce kupować jakiegoś imaxa czy coś w tym stylu bo uważam, że teraz jest mi to nie potrzebne przy strzelance raz na tydzień i jednej batce. Właśnie dlatego się zastanawiałem nad jakąś rozładowywarką w granicach 30zł, a w późniejszym etapie (czyt. za parę lat) kupienia mikroprocesorówki :) Quote
Buniek92 Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Rozładowywarkę możesz zrobić sam. Poszukaj na forum przepisu. Najlepiej zrobisz jak złożysz się z kolegami na mikroprocesorówkę. Quote
Recommended Posts