ixion2010 Posted August 11, 2012 Report Posted August 11, 2012 (edited) Witam wszystkich, od jakiegos czasu szukam części zamiennych do mp9 i jedyne jakie udaje mi się znaleść to zamek który ogranicza fps do qcb, czy do tej repliki nie są produkowane uszczelki i inne części zamienne? Kupiłem tą replike ale nie zorientowałem się wczesniej jak wygląda sprawa z serwisem. Mam jeszcze pytanie co do green gazu, na jakim uzyskam te 390 -400fps? bo obecnie uzywam tego od action sport games a na nim replika strzela z mocą około 330fps tak przynajmniej wyczytałem w recenzji. Edited August 11, 2012 by ixion2010 Quote
Randagor Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Trochę kotlet odgrzewam, ale odpowiem. 390/400 masz na Ultair Power gas :) Części zamiennych trzeba szukać w komisie, lub u producenta. Quote
Kopcik Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Trochę?!? 3 lata? Chciałeś sobie posta nabić? Quote
Recommended Posts