Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witajcie mam ofertę zakupić Cymę CM.031 za około 150 zł, jest to używka, która miała trzech właścicieli (wszystkich trzech dosyć dobrze znam) z tym, że tylko jeden jej praktycznie używał, u reszty kurzyła się w szafie. Na co mam zwrócić uwagę przy zakupie tej repliki? Co może być zepsute, czy w ogóle odpuścić sobie zakup tej repliki? Jeszcze jedno, 150 zł to dobra cena?

Pozdrawiam, Mark97.

Posted (edited)

Patrz czy w ogóle strzela, jeśli on umie wyciągnąć gb to sprawdź czy nie popękany, i czy ogólnie pęknięcia body występują. 100zł pewnie też ich zadowoli :icon_smile:

Edited by badii8
Posted

No repliką pobawie się, jak tylko naładuje akumulator. Sprawdzę czy dobrze strzela, ogólnie dzisiaj replikę oglądałem i wyglądała dobrze, pare może rys wynikających z normalnego użytkowania.

Posted

Dobra, mam kumpla który siedzi w ASG 6 lat i nie raz rozbierał te Cymy- więc ze sprawdzeniem jest spoko. Ewentualnie jaki akumulator to tego polecacie, bo podejrzewam, że po 4 latach może już być zjechany...

Posted

Potrzebuje kupić ładowarkę do tej Cymki jak najtaniej, za parę złotych. Kumpel zgubił ładowarkę i nie mam jak nawet przestrzelić tego AK, potrzebuje najtańszego sposobu na ładowarkę, kiedyś słyszałem o przerabianiu zasilacza- jak to sie ma w praktyce?

Posted (edited)

Mam jeszcze ofertę kupić CM.036 od kumpla za 330 po ostrym tuningu, od kumpla, który miałby mi serwisować CM.031. Wam też wydaje się, że warto dołożyć do tego pięknego AKM-a? :icon_wink: Kumplowi zależy na szybkiej sprzedaży, bo potrzebuje pieniądze na studia.

Po tuningu:

• Tłok od King Armsa
  • Doszczelniona głowica tłoka
  • Gumka hop siup od Systemy
  • Doszczelnione wszystko na teflonfixie
  • Wypodkładkowany gearbox
  • Kable niskooporowe

Edited by Mark97
Posted

Jaaaaa, ależ ostry tuning :D. Normalnie GB jednego strzału nie wytrzyma.

Jakkolwiek, za 330zł za używanego CM 0.36 to jest zdecydowanie lepsza oferta niż 150zł za 4 letnie CM 0.31. Bierz AKMa.

Posted

Jeżeli Cię stać to warto. To Cm.031 musiałbyś sporo dołożyć, co było by nieopłacalne żeby strzelała i wyglądała tak dobrze jak Cm.036. Ale to są puste wywody bowiem nie widziałem, ani nie strzelałem z tych konkretnych egzemplarzy które sprzedają twoi koledzy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...