tmalik86 Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Jaki lepiej kupić bore-up do lufy 363 mm. Z cylindrem 1 czy 2? Czytałem temat o dobieraniu cylindrów do luf, wynikało z niego że lufa 363 mm jest na granicy między cylindrem 1 i 2. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii prosze o informację. Lufa to km head - nie wiem jaka średnica ale precka (pewnie koło 6.03 - 6.04). Jeżeli chodzi o firmę to mam na oku guardera ale jeżeli ktoś może powiedzieć coś miłego o systemie albo np deep fire to chętnie posłucham :) pozdrawiam Quote
maciu Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Deep fire rozwali Ci szkielet przez aluminiową głowice tłoka.Guarder i systema to to samo jak dla mnie jedynie systema ma ładniejszy dźwięk.Bierz guardera. Quote
Nitro Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 (edited) Miałem kontakt z Guarderem,Systemą, i Modify,i polecam właśnie tego ostatniego.Wykonanie i szczelność na najwyższym poziomie,czego nie mogę powiedzieć o Guarderze,czy Systemie(szczelność). Edited August 9, 2012 by nicknitro Quote
tmalik86 Posted August 10, 2012 Author Report Posted August 10, 2012 A odnośnie typu co możecie powiedzieć? 1 czy 2? Quote
kasper20 Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 A ja miałem borka od Guardera i szczelność wzorowa!:) Quote
Recommended Posts