Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czasami pojawia się na allegro u użytkownika "vip177" czy jakoś tak.

A czy warto? Jeśli tobie starcza to co masz to lajt. Ale wymiana gumki i lufy nie jest zbyt skomplikowana a poprawa będzie znaczna. Dlatego jeśli nie chcesz/nie lubisz dłubać to na tym twój "tuning" powinien się skończyć.

Posted

tzn. mam ambicje zrobić snajperkę. Wiem, że to będzie trochę roboty. Po za tym jakie dać części: silnik, lufę wewnętrzną, gumkę, może komorę hop-up ale tak żeby nie rozwalić GB? Wystarczy mi jakieś 420 fps w tej replice. Wiem, że na snajpera to stanowczo za mało, ale to zależy w jakiej jest się grupie. Dla mnie to wystarczyłoby. Proszę o jakieś rady.

Posted

Jest to jedna z lepszych podstaw na snajperkę aeg, wiec pomysł jak najbardziej dobry. A jaki masz budżet na tuning ?

Dać to do najśmieszniejszych wypowiedzi? Badii8 nie rozśmieszaj :D.

Posted

Jest to jedna z lepszych podstaw na snajperkę aeg, wiec pomysł jak najbardziej dobry. A jaki masz budżet na tuning ?

Dobrą podstawą pod tuning na snajperkę jest M14 G&G, a nie Cyma.

Posted

420 Fps-ów po tuningu??

Mój Kart (m14) ma 400 Fps-ów bez ruszania bebechów od pudełka czyli jakieś 2 lata, a 420 Fps-ów w snajperce/wyborówce to pomyłka, mój kałach CM042s ma 520... :hahaha: