kovalzdw225 Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Witam. Od jakiegoś tygodnia w moim posiadaniu jest replika L96A1 firmy Well model MB01, razem z zestawem tuningowym P&J (Dokładnie ten: http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/zestawy-cylindra-inne/wzmocniony-zestaw-na-550-fps-do-mb01-mb05-mb06-i-mb08-p-j.html ) Gdy strzelam to wydaje mi się że z dnia na dzień coraz trudniej mi się naciska spust, dzisiaj oddałem koło 50 strzałów i mój palec był siny i jeszcze godzinę po strzelaniu miałem w nim ograniczone czucie. Czy spust trudniej poddaję się mojemu palcowi ze względu na mocniejszą sprężynę (?), może znacie jeszcze inny powód tego zjawiska. PS: Z dnia na dzień również coraz trudniej mi się przeładowuje replikę. Quote
wolves Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Może wystarczy wyczyścić i dobrze przesmarować ? Quote
kovalzdw225 Posted August 2, 2012 Author Report Posted August 2, 2012 A co dokładnie przesmarować, czy chodzi ci o ogólnie wszystkie części? Quote
wolves Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Zespół cylindra, sprężynę, prowadnice, tłok... nie siedzę w springach tak dobrze więc jeżeli nie pomogę to poczytaj w odpowiednim dziale, albo zapytaj pewnego magika ;) jakoś na De.. ma nick znajdziesz ;p Quote
Recommended Posts