Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kilka pytań (ASG Szkocja).

Recommended Posts

Guest extremateria
Posted

Przeczytałem trochę tutaj jak i na obcych stronach i chciałbym się upewnić.

Dopiero co dostałem swoją pierwszą replikę, ale być może będę wyjeżdżać do Szkocji w najbliższym czasie, ewentualnie Walia, raczej nie Anglia.

Najbardziej zastanawiają mnie te Site'y. 15 za wejście to zdzierstwo jest, 77,96 złotych licząc obecny kurs. Na głowę upadli, z mojego punktu widzenia. U nich to pewnie norma, bo są przyzwyczajeni do tego i do zarobków jakie mają, więc to nie robi im różnicy. Jeśli to rozłożyć na dłuższy okres, wyjdzie kilkaset złotych, a pewnie i w tysiącach będzie można liczyć. To nie ma najmniejszego sensu. Wyjazd ma być zarobkowy z mojej strony, więc każdy grosz się liczy. Już byłem na wyspach i wiem jak tam jest, więc chciałem sobie jakoś umilić pobyt tam.

Czy strzelanki KONIECZNIE muszą odbywać się w tych miejscach? Czy może są jakieś miejsca darmowe, ewentualnie, gdzie strzelają się jakieś grupki w miejscach innych...

Ani mi się śni malować repliki. O to m.in. chodzi w ASG, żeby replika wyglądała jak broń. Na różnych filmikach, widzę, że malowane repliki to rzadkość.

Pewnie musiałbym być członkiem tej UKARA.

Zapewne ta cała UKARA to tylko przykrywka i ktoś na tym trzepie kasę. Jakoś w innych krajach może być normalnie, a u Brytoli, jak zawsze.

Zastanawiam się czy branie repliki i zabawa, ma tam jakikolwiek sens, skoro właściwie na każdym kroku rzuca się graczom kłody pod nogi. Z resztą jak to Brytole, u nich wszystko jest dziwne i tylko oni sami siebie rozumieją.

Posted

Weź tez pod uwagę ograniczenia dot. prędkości wylotowej. Jeśli masz stockową, chińską replikę, która ma +400fps, to się licz z wymianą sprężyny na słabszą.

Guest extremateria
Posted

Na stocku według tego co mi przyszło (kartka ze sprawdzenia) z repliką jest właściwie przy każdym strzale 340 parę, jeden tylko ma 351, więc w ograniczeniach się mieszczę. Nie planuję nic wymieniać wewnątrz na chwilę obecną.

zeroin.co.uk Tu nie sprawdzałem, gdzie indziej, ale tylko tak pobieżnie w tamtym roku, podczas mojego pobytu, żeby jakoś nakreślić sobie linie tego co i jak.