Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Close Combat w końcu wyszło :)

Mamy więc SWAT 4 i Full Spectrum Warrior w jednym :)

gra lekko rozczarowuje, ale ciężko dziś o ideał...:) zobaczymy jak będzie w dalszych misjach...Klimat niezły w kazdym razie i mimo baboli warto zagrać

Posted

to ja jeszcze polecam act of war - moze nie fpp ale strategia tymniemniej momentami naprawde świetna [niekażda gra daje możliwość bombardowania capitolu przy pomocy B2 :D]

Posted
Close Combat w końcu wyszło :)

Mamy więc  SWAT 4 i Full Spectrum Warrior w jednym :)  

gra lekko rozczarowuje, ale ciężko dziś o ideał...:) zobaczymy jak będzie w dalszych misjach...Klimat niezły w kazdym razie i mimo baboli warto zagrać

komentarz kumpla na forum www.americasarmy.pl

SokoL PL]
SokoL PL]Close Combat First to Fight a ja to na tapete zaraz:D

Jakos tak strasznie cukierkowo, konsolowo na screenach wygladalo.

Zdaj dokladna relacje ;).

Jak mozesz to strzel jakies skriny albo filmik frapsem... :)

No i nie duzo sie pomyliles. Gierka hmm graficznie nawet nawet. Ale jakos takos nie podeszla mi reszta. Cala otoczka. Ot zwykla strzelaninka:(, a co chyba najbardziej mnie ubodlo to LINIWOSC, INTELIGENCJA WROGOW - totalny kanal, durni ze oo panie ludzie heh czas reakcji..10 min dopiero jak na nich wejdziesz zaczynaja cos strzelac:), przeladowujesz na wychyleniu ..zostajesz w tej pozycji (blokuje Cie) i najczesciej sie ginie:), Zmulilo mnie po 2 podmisjach. Chcialem zlookac to na multi ale neistety nie ruszylo z powodu cdkeya. Nie polecam gry.

Posted

Ostatnio cos bieda z tymi fppekami. Bezkonkurencyjne AA i długo długo nic. Dramat.

A co act of war - polecam nie budować jakis zjebanych futurystycznych jednostek tylko Abramsy i Bradleye :D troche piechoty, dać zbliżenie i gierka łapie naprawde fajny klimacik

Posted

O kurna jaki ten CC5 to poracha :evil: kolejna gierka z serii wysylamy 4 osobowy fireteam (oczywiscie elitarny) w centrum terytorium przeciwnika, a na dodatek nie wiem kto te modele postaci robil 8O Oczekiwalem czegos na miare AA versja single player ale sie ostro zawiodlem :evil: