Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

Czy może orientuje się ktoś czy w Łodzi lub bliskiej okolicy jest demobil? Potrzebuję mundur na start, a mój budżet jest bardzo ograniczony na razie. Może być także coś z Krakowa, ale tylko 14 sierpnia (akurat tam będę).

Posted

O tym sklepie w Łodzi wiem od dawna, ale ceny tam są dla mnie narazie za wysokie. Co do flacternu to znalazłem kilka tanich. Poza tym dalej nie wiem, czy w Łodzi będzie demobil, czy na rynkach coś można dorwać?

Posted

Można, tylko nie wiem czy na wszystkich. W mojej okolicy koleś sprzedający mundury bywał raz na pewien czas. Chyba też w niektórych sklepach wędkarskich można znaleźć mudnury.

Najłatwiej chyba zamówić z Allegro. Polecam użytkownika Zielona Pantera. Byłem w ich stacjonarnym sklepie i flecktarny (inne kamuflaże mnie nie interesowały wtedy) mają w stanie przynajmniej dobrym.

Posted

Spróbuj w tym sklepie na przeciwko Teatru Wielkiego. Taki szyld biały "BROŃ BIAŁA" schodzi się po schodkach w dół. Nie dawno mieli tam remoncik i sklep dość dobrze wyposażony. Polecam też sklep Szwejk na Piotrkowskiej w jednej z bram ale jaki numer to nie pamiętam. Flecka może nie mają, mają za to duży wybór wszelakich mundurów.

Posted

Użytkownik zielonapantera ma naprawdę ciekawy wybór i ceny, ale szkoda, że z Olsztynu... Chyba poczekam, aż znajdzie się coś z Łodzi, narazie i tak chcę kupić pistolet green-gas... Zobaczę jeszcze w tym sklepie na przeciwko Teatru Wielkiego.

Posted

“Szwejk”, Piotrkowska 114. Mają dużo mundurów, fleków też jest dobry wybór, a ceny nawet na poziomie. Swego czasu udało mi się dorwać spodnie czeskie M95 za 70 zł, stan bdb.

• 5 years later...
Posted

Narutowicza 47 vis a vis Teatru Wielkiego. Można popatrzeć w necie na wojskowe.eu najpierw, ale nie wszystko jest na stronce, więc lepiej po prostu wejść i zapytać. Sporo fajnego szpeju tam jest.

Posted
Narutowicza 47 vis a vis Teatru Wielkiego. Można popatrzeć w necie na wojskowe.eu najpierw, ale nie wszystko jest na stronce, więc lepiej po prostu wejść i zapytać. Sporo fajnego szpeju tam jest.
Po 5ciu latach chyba zdążył coś skompletować :)

Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...