Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Defender Patrol R.I.S czy Defender4 S.I.R.

Co?  

7 members have voted

1. 1. Co?

• Defender Patrol R.I.S
      3
    • Defender4 S.I.R.
      4

Recommended Posts

Posted

Jęsli już chcesz koniecznie robić pseudosnajperkę to weź tą pierwszą - przynajmniej nie będziesz się musiał bawić w zmianę frontu itp.

Posted

Mi tylko przyszła taka myśl żeby miała z pod 500fps i lunetka lub sztrumuwkę,tylko mam pytanko jaką bardziej polecacie bo mi się oby dwa podobają :)

Posted

No jeśli to nie będzie jego pierwsza replika i wie ile to jest 500FPS to czemu nie. W każdym razie na robienie "snajperki" według mnie bardziej nadaje się Patrol R.I.S. ale osobiście wybrałbym 4 S.I.R. albo wersję R.I.S(sam mam taką). ze względu na większą mobilność, ale to na karabin szturmowy.

Posted

Widzę same dobre rady, które nie wnoszą nic do tematu. otix zapytał jaka replika będzie lepsza na "snajperkę", a wy mu mówicie, żeby nic nie kupował, bo się nie zna.

Posted

Jak z 350fps dostałem z 5 m w dupę i był ból + ślad to z 600fps z 2m w głowę to masz dziurę+trochę krwi ja wiem co to jest człowieku nie musisz mnie uczyć

My tylu fps to jest odpowiedzialność ale k**** nie którzy nie maja rozsądku ale akurat ja nie jest taki d**** jak inni.

Dobra ludzi piszcie na temat !!!

Temat do zamknięcia już wszystko wiem :icon_smile:

EDIT: Kultura,albo polecisz.

OFF

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...