Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jak w całym dziale: Szybkie pytanie, szybka odpowiedź :)

Szybkie pytania do Well MB03

1. 150 zł?Dobra cena jak za taką pseudo snajperkę (jak to nazywacie :P)

2a. Główne cele to dzikie koty i gołębie i może raz na ruski rok strzelanka ze znajomymi którzy nie biegają z replikami za 1k+ zł

2b. Jak już to nie zabawa w snajpera tylko osłanianie dupy kumplom zza krzaka z niewielkiej odległości :)

Ad. 2a i 2b Czy ona nada się do takich celów

Z góry mówię że nie mam zamiaru latać co tydzień na strzelanki i pluć ogromnymi ilościami kulek z Cm.028 a po 2 nie chcę więcej wydawać na ASG (jak narazie ;D)

Posted

Mam nadzieję że z tymi kotami to żartujesz...

Co do repliki. Skoro nie chcesz wydawać większej kasy na AS i sądząc po twojej wypowiedzi twoi znajomi mają te same podejście co Ty,to bierz śmiało.

Oczywiście lepszy zasięg ma cm028. Decyzja należy do Ciebie. Zastanów się jeszcze nad shotami z taiwangun. Cena niewielka a według mnie lepsza frajda niż z tą "snajpą".

Posted

Z kotami to przenośnia w której chodzi o to że mało bd strzelał się z ludźmi a więcej do najtrudniejszych przeciwników typu karton po drukarce :)

A co do podejścia kolegów to jeden bierze właśnie Cymkę a drugi ma już jakieś repliki i narazie chcemy się pobawić poogarniać co?gdzie?i jak działa a dopiero potem inwestować :)