Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Gdzie mogę dostać replikę JG g36 po dobrej cenie ?

Z tego co wiem lepsza jest wersja C (z krótszą lufą) ze względu na większą mobilność, tak więc tej wersji poszukuję.

Posted (edited)

Ewentualnie za 500zł wraz z przesyłką http://gunfire.pl/pr...wego-JG608.html . Co prawda, raptem 100zł przepłacenia, tyle że dostaniesz 48 pktów na gunfire, zobacz jakie fanty za to możesz sobie w następnym zamówieniu za darmo wybrać http://gunfire.pl/po...punkty-849.html . No i dobry sprawdzony sklep, więc w razie awarii to do serwisu i darmowa naprawa. Z tym że zaraz ktoś wyskoczy że skoro masz wydawać 500zł na JG to DOŁÓŻ np 100 parę zł i kup cymę (cm003). Nie oceniam czy takie podejście jest dobre czy złe. Ale licz się jeszcze z kulkami, nie są tanie, 40zł za kg paczki dobrych kulek (0,25 g&g, guarder), ja poszedłem z pierwszymi kulkami na łatwiznę (tanią) i kupiłem GunFire rockets, totalna kupa, całą strzelankę coś się zacinały, a goniły przy strzelaniu jak chciały (0,23). Dolicz okularki, dolicz jakieś szmatki (buty, spodnie, bluza) itp, ogólnie jak na nasz wiek (też mam 17 lat) to chowająć się w "przeciętnej" polskiej rodzinie to dośc drogi sport, mam szczęście że mam wsparcie rodzinne (dziadzia, wujaszek, itp :icon_biggrin:)

PS. i pożałuj 9zł za chustę czerwoną z GunFire lub po prostu skombinuj jakąś szmatkę, niby nic, a strasznie przydatne.

Edited by dojcz
Posted

Buty okulary i spodnie posiadam. :icon_biggrin: została sprawa repliki tylko . Posiada ją może ktoś ?

Co chcesz o niej wiedzieć? Jest dobra jak na swój przedział cenowy. Jeśli Ci się podoba to możesz śmiało ją brać,albo dołożyć do Gietki Cymy,która jest nowsza i lepiej wykonana.

Posted

Ja posiadam, a raczej posiadałem bo trochę zmodyfikowałem ją sobie przez lata użytkowania. Dobrze jest na początku zmienić gumkę na G&G lub Systeme i korzystać z kulek np. G&G.

Posted

Raczej zostanę przy JG. Co musiałbym wymienić na samym początku ? + słyszałem wiele pozytywnego o mosferach ( oczywiście rozwarzam jego zbudowanie a nie kupno, dość prosty układ ) opłaca sie to instalować w replice ?

Posted (edited)

Trochę poczytalem o tuningu replik i z tego co widzę jednak długość lufy się liczy .. czy to prawdę że wstawiajac precki do wersji K uzyskalbym lepszy efekt niż w wersji C ? Po jakimś czasie na pewno będę chciał coś zmienić/ulepszyć w replice.

Edited by BlackWar
Posted

Trochę poczytalem o tuningu replik i z tego co widzę jednak długość lufy się liczy .. czy to prawdę że wstawiajac precki do wersji K uzyskalbym lepszy efekt niż w wersji C ? Po jakimś czasie na pewno będę chciał coś zmienić/ulepszyć w replice.

Poszukaj akapitu "Im dłuższa lufa tym lepiej?"

http://wmasg.pl/pl/articles/show/197623