Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć.

Właśnie dotarła do mnie moja pierwsza replika elektryczna, a mianowicie MP5 A4 od JG.

Po naładowaniu akumulatorów, wsadziłem je do repliki i chciałem postrzelać. Niestety trochę sie podenerwowałem. Nie wiem czy to wina nowego magazynka, że nie jest jeszcze "dotarty" czy kulek które były zawarte w pudełku (którymi strzelałem). Karabin zarówno na single jak i serii co jakiś czas oddawał puste strzały. Magazynek podkrecałem i nie dawało to żadnych efektów. Nie wiem co mam zrobić, jutro jade po nowe kulki, może one coś zmienią. Proszę o pomoc

Edited by SirAlex
Posted

Najlepiej kup inny magazynek niz ten hi-cap co był w zestawie, tez kupiłam MP5A4 z JG i po tygodniu magazynek sie popsuł w srodku jakaś zębatka lata.

Puki mu działa to po co ma kupować? Jak się zepsuje to wtedy, chyba że miałby kupić mid-capy.

Właśnie nad P&J myślałem ..

P&J bardzo często maja zacinki w magach, poza tym dość kiepsko latają. Nie ma sensu pakować w nie pieniędzy. Jeśli G&G lub blastery są dla Ciebie za drobie możesz kupić też GUARDER'y lub w ostateczności kulki GFC (sprzedawane są na gunfire).

Posted

Czyli myślicie że to nic 'groźnego' ?

Jednak trochę potrafi to człowieka wkurw*ć jak chce sobie postrzelać a tu od razu na starcie jakieś problemy..

Mam nadzieje, że coś z tym uda się zrobić.

Posted

Toż te kulki to taki sam, a może nawet większy badziew, jak pj...

W takim razie trafiła mi się kiedyś jakaś udana paczka, bo nawet były całkiem całkiem, ale to było już ze 2 lata temu.

Posted

Też mam MP5 od JG i stockowe hi-capy od JG i na G&G nic się nie zacina. To wina badziewnych kulek z kartonu, gdzieś nawet ostrzeżenie czytałem na tym forum, że tych kulek, które przychodzą razem z repliką nie używamy.

Posted

Koleś ze sklepu mnie trochę zjeb*ł, że użyłem kulek z zestawu.

Pomogło rozkręcenie magazynka. Kupiłem kulki PJ bo innych nie mieli, ale na razie chodzi bez żadnych zacinek.

Także dzięki za pomoc :icon_biggrin: