Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mundur + Oporządzenie + Kamizelka

Recommended Posts

Guest extremateria
Posted (edited)

Dlaczego, mogę tylko odpowiedzieć w jeden sposób, brzydkie są. Rzepy się "kleją" do różnych rzeczy, zaczepiają o materiał i potem te nitki, czy coś tam wychodzi i ogólnie się mechaci materiał. Na rowerze jak mam jeździć i cały sprzęt biorę, to muszę z tymi rzepami walczyć. Na co dzień nie mam takiego problemu, gdyż z rzepów całkowicie rezygnuję. W portfelu mam rzepa i tyle. Wszędzie suwaki, lub guziki. Guziki w większości nie te tradycyjne, co trzeba przez to "okienko" przełożyć, a takie jak we Flecktarnie, na zapięcie, klipsa. Nie wiem jak to założyć.

Klasyczne guziki, to nawet i bez rękawiczek są niewygodne, chyba, że te z UK, o ile się nie mylę zwane "kanadyjki", bo dość spore i zapięcie sobie wisi na materiale.

LMT Defender 16 CQB

LMT Defender 16 Patrol RIS

Różnica to tylko tylko kolba? Jedna stała, druga ruchoma.

Edited by Materia
Guest extremateria
Posted

http://allegro.pl/no...2498187294.html Tutaj jest, za 175zł rozmiar 180/104. DPM mam w takim samym rozmiarze, więc będzie dobre. Opłaca się za tyle?

Dajcie edycję postów, poszukałem. To jest MTP w starym stylu, nie w PCS. Tyle mnie na razie, duży się ten temat zrobił.

Proste pytanie, prosta odpowiedź. Już 2 strona.