LGóral Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Mam pytanie odnoćnie tego MFH - Plecak Hydration Pack, mianowicie czy jest porównywalny z Camelbak, czy to jakieś gówno... ? I drugie pytanko czy z takiej plandeki można zrobić namiot, bo to nie waży zbyt wiele i jest wytrzymałe, czy może polecacie coś innego? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. :icon_wink: Quote
wiciok Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Mam pytanie odnoćnie tego MFH - Plecak Hydration Pack, mianowicie czy jest porównywalny z Camelbak, czy to jakieś gówno... ? To drugie. Quote
LGóral Posted July 24, 2012 Author Report Posted July 24, 2012 Z takiej plandeki nie zrobisz prawdziwego namiotu ale prowizoryczne schronienie https://www.google.p...iw=1920&bih=955 O takie schronienie mi chodzi xD Wielkie dzięki To drugie. Mój kumpel ma taki albo podobny więc jeszcze go się spytam ;) Ale dzięki ;) Quote
Miszczo Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Ja podobnej plandeki używam właśnie w roli namiotu. Po roku użytkowania mogę powiedzieć, żebyś uważał na iskry, bo potrafią wypalić dziurę w plandece. Za tą cenę na sezon wiosna-lato-jesień nic lepszego nie znajdziesz. Quote
arizona112 Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Jednak niema to jak dobry camelbak. Ja dorwałem swojego za 25 zł na zlocie w Bornym, co prawda nie jest to wkład "wojskowy" tylko cywilny (niebieski) ale gąbka na rurkę elegancko to przykrywa i tego po prostu nie widać, a spisuje się wspaniale na strzelankach, czy choćby na rower :) Quote
Recommended Posts