siloeamistad Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 ....ale jak rozumiem, Ci którzy zapisywali się wcześniej - są do WP... są zapisani?
Schwarz_Charakter Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Oczywiście. Powstała znaczna różnica w siłach stąd wstrzymanie zapisów. Osoby które się zapisały wcześniej jak najbardziej są po stronie takiej, którą wybrały. Z tym adresem posiadacza konta bankowego to pierwszy raz w życiu słyszę. Który to bank ma takie dziwaczne wymogi??
siloeamistad Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 WBK i kilka innych jeszcze. Nie byłem sam z tym problemem. Opłaciłem ostatecznie z konta dziewczyny z innego banku - chociaż szanowna małżonka dała mi już zakaz wydawania pieniędzy na ten miesiąc- to jednak czego to ona nie zrobi żeby się mnie z chaty pozbyć:D
Schwarz_Charakter Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Osoby, które wpisały się na listę proszę o dokonanie wpłat do końca tygodnia tj. 10.08.2012. Wpłaty późniejsze będą zwrócone i osobom nie zostanie wydany bilet.
CHEMIK_1985 Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 OK a mógł byś przypomnieć dane numer konta itp bo zapisałem się dwa tygodnie temu ale byłem spukany i dopiero dziś sianko wpłyneło DzIEKI
Schwarz_Charakter Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Są na poprzedniej stronie oraz możesz ponownie wejść w formularz zgłoszeniowy i bez wypełniania skopiować dane z nagłówka ;)
Schwarz_Charakter Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Odpisałem. Daj znac jak będziesz pod telefonem.
Schwarz_Charakter Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApjK7fd_rp30dEszTXdtWlVZTHlhdXczQ2xETjcyUUE#gid=0 Aktualna lista. Na stronie karbali jest link do eventu na fb, tam najszybciej wyjaśnicie jak są jakieś niezgodności. Jak nie lubicie fb to schwarz.asg@gmail.com
jakim Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Panie Klaudiuszu czy mogę się spodziewać odpowiedzi? Czekam już kilka dni i nic.
Schwarz_Charakter Posted August 12, 2012 Report Posted August 12, 2012 Poodpisuję rano, dopiero wróciłem z przygotowań na poligonie.
zeneksztacheta Posted August 13, 2012 Report Posted August 13, 2012 A można prosić o jakąś mapkę dojazdu na poligon?
Schwarz_Charakter Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 LISTA OSTATECZNA https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApjK7fd_rp30dEszTXdtWlVZTHlhdXczQ2xETjcyUUE#gid=0 Mapka jest na stronie, na niej widać poligon. A dojazd wypluje wujek gugle jak się wpiszę Wola Wodyńska.
dragster Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Było naprawdę świetnie ! Pozdrawiam wszystkich uczestników, w szczególności Wojsko Polskie i 2 najemników OSGK :] :] ~ tobik
Mathias Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Dziękujemy Wszystkim za udział w imprezie! Całość zaliczamy do bardzo udanych :) Zapraszamy na Facebook, gdzie pojawiły się linki do pierwszych zdjeć z "urodzin".
Recommended Posts