Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Guest Rengi
Posted

Ja bym brał HK416 ,ale nie mam pozwolenia na broń niestety...Kolego jasnowidzami ludzie nie są , HK416 jakiej firmy? :)

Posted

Umarex :icon_arrow: ARES

Napewno w przypadku serii G36, w przypadku tego 416 nie wiadomo. Wrzuciłem w google "Umarex HK 416 Ares" i nie widziałem, żeby było coś o Aresie w tym temacie. Musiałby ktoś lepiej poszukać.

Posted

Ten hk416 to VFC, podobno replika bardzo dobrze wykonana, nie trzeba nic wymieniać po wyjęciu z pudełka. Ciekawe, czy jest tak na prawdę... Muszę przyznać, że bardzo mi się ta replika podoba, ale czy warta tak ogromnej sumy? Co jak co, ale 1200zł to mało nie jest.

Posted

VFC jest pięknie wykonane, nawet G&P wymięka. No ale z bebechami w stocku jest nieciekawie. Wiem bo walczyłem długo ze swoją i sporo ludzi ma podobne doświadczenia (choć wyjątki się trafiają). Pytanie tylko jak ten Umarex ma się do VFC...

Posted
Pytanie tylko jak ten Umarex ma się do VFC...

Zwyczajnie Umarex ma tylko wykupione oznaczenia HK, całość to jest VFC włącznie z oznaczeniami.

Czyli od kolejna rebrandująca marka po ASG, Cybef(tfu)gun, w Europie.