Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

ctrl c ctrl v :

Description:

- Can be used on GHK 74U GBB / all Dboy AK74 series AEG / need some Modifiation for Cyma 74 series AEG.

Posted

Wiem co tam napisali, pytam się dlatego że aks74u ma krótszy korpus i inną komorę zamkową. Dlatego nie wiem czy ten zestaw tam wejdzie.

Posted

Mylisz się. Wcale nie ma krótszego korpusu i innej komory zamkowej. Pasować pasuje, tylko co z tego, skoro niedostępne od dłuższego czasu i nie ma możliwości zamówienia. Szukałem ostatnio tego zestawu, żaden sklep już tego nie ma.

Chyba że się mylę, w takim razie biorę dwa :)

Posted

ctrl c ctrl v :

Description:

- Can be used on GHK 74U GBB / all Dboy AK74 series AEG / need some Modifiation for Cyma 74 series AEG.

A orientujesz się, czy trzeba wymieniać lufę i gumkę?

Posted

Dread dzięki za wyprowadzenie mnie z głupiego błędu.

Co do wymiany lufy i gumki to ze zdjęć, z tej instrukcji obsługi co ją mają na stronce to chyba nie trzeba. Ludzie którzy to mają piszą że podeją standardowe lufy i gumy. ale nie dam sobie głowy uciąć, ponieważ ludzie lubią różne głupoty pisać, tak jak ja z tym korpusem :icon_razz2:

PS. Co do dostępności to nigdzie nie pisze że jest niedostępne, chyba że ja coś przeoczyłem.

Posted

Lufy i gumy podejdą, ale zobacz mimo wszystko instrukcję. Trzeba ciąć lufę zewnętrzną, bo komora hop jest zupełnie inna. Całość przesuwa się o parę centymetrów do przodu, w związku z tym lufa stockowa może wystawać z tłumika i i tak trzeba ją będzie wymienić.

Podziel się podziel, jak uda się zamówić, to biorę w ciemno, obawiam się jednak, że może z tego nic nie wyjść.

Posted

Nie zrozumiałem o Ci chodzi dlatego się zapytałem. Co do komory i dyszy to są one niestety wykonane z abs. Czy może ktoś z was się orjętuje, gdzie w razie zepsucia dyszy można ją kupić ?

Posted

Jeśli mowa o gbb , to samego zestawu nie da się kupić, więc części zamienne też nie wchodzą w rachubę.

Z dostępnych konwersji GBB do ak kojarzę tylko DG ale to zupełnie inna półka cenowa, poza tym zasilane jest HPA.

Posted

Jutro powiniena przyjść odpowiedź odnośnie dostępności zestawu jak i magazynków. Nawiązałem kontakt z gościem który posiada ten zestaw. Mówi że wszystkie części wykonane ze stali są bardzo solidne, w tym wszystkie sprężynki i wkręty też nie budzą zastrzeżeń. Jedynymi elementami które mogą paść to plastikowa komora i dysza. No ale na razie mie ma co gdybać skoro nie wiemy czy zestaw jest dostępny. Zobaczymy co mi tam jutro odpiszą :icon_razz2:

Posted

No to tak odpisali mi że żestaw jest niedostępny, ale też że zamieżają ponownie wprowadzić ten zestaw do oferty, ponieważ wielu ludzi się o nieg pyta. Zobaczymy za jakiś czas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...