Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cze.

Jako że brak kaski a chciałbym zaopatrzyć się w broń boczną wybór padł na Siga p226 od STTI.

Dokładnie ten http://www.militaria.pl/y_p/pistolet_asg_y_p_p226_gas_balck_%28gg-106%29_g_p7643.xml

Jak ma się sprawa z tą repliką? Miałem styczność z Berettą M92 od STTI i mimo braku wodotrysków była to bardzo fajna replika. Czy z tą jest podobnie? Czy jest równie wytrzymała co wspomniana Beretta?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Mr MegaMan

Posted

Beretta jest najlepszym wyborem z tanich pistoletów na GG.

Jeśli z jakichś powodów nie pasuje Ci Beretta, wolałbym wybrać Lawman-a, chćby dla tego, że można do niego dokupić bez problemów zapasowe magazynki. Mam Lawman-a i jako replika zapasowa zdaje egzamin.

Napisałem o nim "minirecenzję".

Posted

Berettę już miałem. Tak jak napisałem bdb się sprawowała. Wiele od niej nie oczekiwałem za 80zł a pozytywnie mnie zaskoczyła. Czy ten SIG to nie jest właśnie Beretta w innym ubraniu?

• 2 years later...
Posted

Hmmm, a zrobię odkop z okazji takiej, że Taiwangun wprowadził (bądź ponownie sprzedaje, bo nowość to to nie jest) kolejne pistolety STTi do oferty.

Miał tego cudaka ktoś? Konstrukcja równie pewna jak nieśmiertelne M9?

• 11 months later...