Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam ponownie, ostatnio pytałem o nakolanniki, wziąłem za waszą radą Altę i akurat tak wyszło, że dostałem przy okazji robotę przy kostce brukowej i jest jak znalazł :D

Teraz właściwie dwa pytania : jakich kamizelek poza IBA i Cirasem (ale to chyba tylko Force Recon) używali marines po 2000 roku ?

Gdzie mógłbym znaleźć kamizelkę na siebie w przystępnej cenie - bo problem jest taki, że mam 190 wzrostu i jakieś 115-120 w klatce, a chinolskie kopie są na mnie za małe - pytałem już trochę na komisie. Oczywiście najchętniej kamizelka jak IBA czy CIRAS (jeden użytkownik mi powiedział, że w IBA bym wyglądał śmiesznie, bo ona nie ma regulacji u góry) w granicach góra 300 zł bo jakoś zal mi wywalać kafla żebym miał kamizelkę droższą od repliki i lans oryginał :P

Posted

Poszukaj np kamizelki SPC. MTV , IOTV nie widziałem w wersji asg więc zostają tylko kontrakty . Będzie ciężko coś znaleźć w przedziale o którym mówisz. Między szmatami ACMu a lepszymi kopiami jest duży skok cenowy przy tego typu kamizelkach.

Posted

Musisz się "stylizować"? Za tą kwotę można już złożyć ciekawe pasoszelki albo kupić dobrego chesta.

:sciana: Autor nie pyta się o najlepszą kamizelkę do 300zł, tylko kamizelkę do stylizacji na marinsów - widocznie musi się stylizować....

IOTV bodajże wyprodukował Flyye ale nówka kosztuje coś koło tysiąca, a używek nie widziałem. Sprawa z MTV wygląda tak samo.

Przykład: http://www.casg.pl/product-pol-536-FLYYE-MTV-Coyote-Brown-.html

Posted

A co ma wspólnego IOTV z USMC?

prawdopodobnie nosili lbv oraz plce. ciezko mi powiedziec. musialabys poszperac w zdjeciach / archiwach aby znalesc info.

Wiele wnosząca wypowiedź. Naprawdę jestem pod wrażeniem. A najbardziej podoba mi się stwierdzenie, że USMC nosiło PLCE.

Prośba do wszystkich - nie zaśmiecajcie tematów podobnymi wypowiedziami w stylu "wydaje mi się, że, ale nie jestem pewien, a w ogóle to poszukaj sobie w guglu".

Naprawdę, nie o to chodzi pytającemu, bo tyle to on sam wie.

• 2 weeks later...