Ombre Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Witam. Mam do Was pytanie, a mianowicie jak trzymać magazynek kiedy się z niego nie strzela? Ma być naładowany gazem i siedzieć w replice, naładowany gazem ale nie w replice czy wgl nie ładować do niego gazu kiedy nie strzelam z niego? Mam 2 magazynki, więc co zrobić z drugim? Quote
minus25 Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Zależy ile go przechowujesz. Jeśli pare godzin-zostaw gaz w środku. Jeśli pare dni- lepiej wypuść gaz, może się coś rozszczelnić chyba. A czy w replice czy nie.. ja bym trzymał poza repliką, też ze względu że w jakiś sposób może się wyrobić zatrzask magazynka. Choć pewnie musiałbyś go tam trzymać 100 lat żeby się coś faktycznie stało. Co zrobić z drugim? Schowaj do szafy. Quote
patryktadel Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 nie powinno sie wypuszczac gazu z magazynka bo uszczelki potem przepuszczaja zawsze powinno zostać w magazynku troche gazu aby dopychało uszczelki ;) lepiej jest trzymać maga bez repliki :) Quote
Recommended Posts