czeczen28 Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Jak do tej pory siedzę w M-kach, a przymierzam się do rosyjskiego sprzętu. Zastanawiam się nad cm.040c - wersja z ABS-owym chwytem przednim oraz składaną kolbą ( również z abs'u ). Czy w takim wariancie można wymienić kolbę na stałą drewnianą, czy potrzebne będą jakieś przeróbki itp??? Wiem, że pytanie banalne, ale nigdzie nie znalazłem takiej informacji, a poki co to repliki AK nie miałem w łapkach :( Z góry dzięki za pomoc.
badii8 Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Hm jakoś nie widzę sensu kupowania wersji tactical chcąc ją przerobić na zwykła ;/ Tu masz z drewnami od razu, chyba że masz drewna od 048 to będą pasować http://gunfire.pl/pr...Zone-CM048.html
bradley3542 Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Zastanawiam się nad cm.040c - wersja z ABS-owym chwytem przednim oraz składaną kolbą ( również z abs'u ). Czy w takim wariancie można wymienić kolbę na stałą drewnianą, czy potrzebne będą jakieś przeróbki itp??? Z góry dzięki za pomoc. Niestety będziesz musiał zmienić korpus, ponieważ ten w cm040c jest przeznaczony do kolb składanych, czyli możesz zmienić kolbe na ramową (ta z ak74s).
czeczen28 Posted July 19, 2012 Author Report Posted July 19, 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. O to własnie mi chodziło. Pozdro
Recommended Posts