djdawko Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Witam. Od dwóch miesięcy jestem w posiadaniu karabinu CM.028 A Lecz przed strzelanką gdy odłączyłem po całonocnym ładowaniu baterię i chciałem wyregulować hop-upa gdy nacisnąłem spust karabin oddał 0 reakcji. Myślałem że styki się rozłączyły ale wszystko było ok. Więc po dłuższym namyśle ściągnąłem chwyt żeby zobaczyć co w trawie piszczy. Tak więc przed podłączeniem zimny ale po podłączeniu baterii po 20 sec można było się oparzyć. (przypominam że kable wszystko jest ok) Tak więc proszę was o pomoc. Karabin do tej pory nie strzela a ja musiałem siedzieć bezczynnie ponieważ karabin nie strzelał. Quote
Voo-Doo Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Brawo! Zepsułeś akumulator zbyt długim ładowaniem. Quote
morf420 Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Batka spalona . NIGDY SIE NIE ZOSTAWIA ŁADUJĄCEGO SIE AKUMULATORA BEZ OPIEKI! Quote
Reegz Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Nic tylko grilla robić :D. A tak się zapytam tylko . Bateria była stockowa ? Quote
dojcz Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 Teraz musisz kupić baterię + ładowarkę, wydatek 150-250zł. Quote
Recommended Posts