SKYFander Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Witam. Szukam dobrej repliki do małych strzelanek z kolegami. Niestety mam bardzo ograniczony budżet dlatego zdecydowałem się na sprężynową cymkę. I mam pytanie dotyczące wyglądu. Na różnych amerykańskich reckach tej repliki ta imitacja drewna jest po prostu pomarańczowa. Mam pytanie czy wersja polska też taka jest? I jeszcze czy się będzie ją wygodnie przeładowywać (jestem praworęczny). to wszystko i przepraszam jeśli znowu powtarzam jakiś temat ale nie znalazłem nic na temat tego wyglądu. Pozdrawiam wszystkich. Quote
Dread Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Wersja Polska i Amerykańska będą identyczne Nie będą. Są repliki z pomarańczowymi kolbami, ale nie na rynku polskim. W niektórych miejscach na świecie repliki muszą być w oczolubnym kolorze, u nas całe szczęście nie. Quote
SKYFander Posted July 7, 2012 Author Report Posted July 7, 2012 Jeszcze jedna rzecz - kulki. Kupić 0.2 czy 0.23? Quote
Recommended Posts