Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted
Proszę wpisywać tutaj swoje uwagi (sensowne a nie typu: wysłałem wczoraj maila i jeszcze nie odpowiedzieli, co robić ??, Dostałem wczoraj paczkę, super sklep – takie komentarze proszę kierować prywatnie do sklepu) na temat sklepu.

Edit by Cappuccio

Kupiłem u nich silnik ICS Turbo 3000. Jestem bardzo zadowolony, kontakt mailowy i telefoniczny na wysokim poziomie. Paragon bądź F-Vat na życzenie.

W sumie, tanio i wygodnie. Szkoda tylko że nie ma opcji "za pobraniem" To moim zdaniem szybszy sposób kupna, niż czekanie aż kwota się zaksięguje na koncie.

Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep.

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja coś pisałem na temat Mad Onion, ale nigdzie nie mogę tego [Ustawa z dn.... o kontroli prasy, rozgłośni radiowych i telewizyjnych oraz widowisk].

Krótko - chłopaki podchodzą do sprawy rzetelnie i z sercem, są kreatywni i mają ciekawe pomysły (produkcja akcesoriów) oraz realizują zamówienia nietypowe. Polecam!

• 2 weeks later...
Posted

Po zrobiemiu większych zakupów w tym sklepie (gun + dodatki) mogę śmiało polecić go innym maniakom. Można się dogadać odnośnie 'nietypowych' spraw (ja np. zamieniłem 2 hi-capy ICS będące w zestawie z giwerą na 4 lowy CA). Dobry kontakt mailowo-telefoniczny. Wychodzenie na przeciw klientowi (spełniona prośba o wyjątkowo szybkie dostarczenie przesyłki) generalnie duży +

• 3 weeks later...
Posted

Kupiłem 4 low-xapy do AK-74 STAR'a, wszystko szybko załatwione, solidnie zapakowane broszurka promocyjna na temat AK 74 z ICS'a :)

Jedyne zastrzeżenia to mam tylko co do ceny przesyłek Poczty polskiej 17zł za pobraniem to dużo... Nie wspominam już nawet o kurierze :(

Ogólnie bardzo fajnie paczka szła niecałe 2dni

• 2 weeks later...
Posted

Zamówienie obejmowało dwie giwery z upgradem, plus droche drobnicy. Spara załtwiona szybko (dostawa wciągu 24 godzin od zamówienia). Kontakt znakomity. Wszystko gites. Naprawde duuuży plus.

P.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bardzo miły kontakt, szybka obsługa, świetny asortyment. Moja M4A1 spisuje się świetnie.

Mojemu kumplowi, który kupił u nich RASa i przysłali zły karabin, szybko wymienili na ten, o który chodziło oraz dodali gratisy.

Pełen profesjonalizm.

• 3 weeks later...
Posted

To i ja podziele się swoim zdaniem :).

plusy:

-natychmiastowa realizacja zamówienia

-rozsądne negocjacje (nie tak jak w niektórych sklepach, że mogą dać zniżke 10zł o wcale...)

-naprawdę zajebisty kontakt! (nawet w nocy mejlowałem z tymi goścmi, gdzie indziej po godz 18 moją klienta gdzieś)

-tania przesyłka kurierska (w 24h od nadania)

minusy:

-niestety nie potrafią zrobić tunningu... z niewiadomych powodów zamiast ok 430fps'ów, a było ledwie 360, gdy odesłałem na gwarancji i odebrałem spowrotem niewiele się zmieniło, praktycznie nie widać różnicy. A przy okazji nadłamali mi ząbek od kolby, więc musiałem pobawić się trochę klejem :).

podsumowując:

Polecam kupowanie u nich sprzętu, części itede, ale zdecydowanie odradzam robienie tunningu. Sam bym u nich kupował w przyszłości stuff, gdyby nie to, że szkoda mi kasy na przesyłke, a kulki, magi itepe mogę kupić prawie na miejscu :wink:

pozdro

• 2 weeks later...
Posted

Jako że współpracuję z MadOnion, też się wypowiem.

Nie zauważyłem minusów - kontakt po prostu rewelacyjny, Paweł zna się na rzeczy jeśli chodzi o sprzedaż i sam sprzęt.

Na żywca widziałem jak robi przeróbki guna, więc wiem że podchodzi do sprawy z pełną znajomością tematu.

Ceny w sumie konkurencyjne, czyli jak dodamy do tego fachową obsługę, szybką realizację i nietypowe zamówienia, otrzymamy sklep na wysokim poziomie.

Myślę, że warto polecać dobre rzeczy wszystkim, więc polecam MadONION

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

A więc tak, zamawiałem baterie i ładowarkę. W komplecie zabrakło przejściówki na mini, która była mi niezbędna. Szybki telefon, miła obsługa, błyskawiczna przesyłka, sprawa rozwiązana profesjonalnie. Pełen pozytyw, polecam.

Edited by Troglo
Posted

Co ja mogę napisać o sklepie MadOnion?

Świetny kontakt,przesyłka ekspresowa i obsługa znająca się na rzeczy...

To czyni ten sklep godnym polecenia..I z czystym sumieniem polecę do każdemu.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Doskonały kontakt, nawet po godzinach otwarcia, chciałem GB do ICS, jak tylko doszło zostałem poinformowany mailem, że juz mają na stanie. Serwis też oceniam na +, dwa dni i karabin w domu, wcześniej informacja telefoniczna o zakończeniu naprawy, a usterki usunięte poza zakres jaki wskazałem, bez dodatkowych opłat założyli mi wtyk na kablu, który musiałem uciąć żeby podłączyć silnik.

• 2 weeks later...
Posted

Witam!

Zamówiłem w zeszłym tygodniu dwie repliki, przyszły po dwóch dniach, wszystko szybko, sprawnie, pełna profeska :) Kontakt świetny, dostałem odpowiedzi na wszystkie pytania (a zadałem ich całą masę :) ) Olbrzymi plus, sklep POLECAM!!!

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Polecam sklep.

Jako jedyny sklep zeszedł z ceny baterii (bardzo lubię się tarować :D). Jest to wielki plus, ponieważ ani SpecShop, ani Capri tego nie zrobiły ;)

Szybka dostawa, super kontakt, wielki pozytyw!

Zachęcam do zakupów w MadOnion!!

• 2 months later...
Posted

Mi na pierwszej strzelance skosiło aluminiowy tłko ICS'a, który był na ich gwarancji(co prawda przyczyna awarii była w dużej mierze moja). Tłok wymieniony bez najmniejszych problemów, szybko odesłali replikę. Właśnie zrobiłem u nich 3 zamówienie i nawet rabat 5% na wszystkie produkty dostałem ;-) Sklep polecam z całego serca(jak zamawiałem eMkę, to nawet nie zdążyłem zrobić przelewu, a juz ze sklepu dzwonili z zapytaniem jak paczkę wysłać-oczywiście darmowo :wink: )

• 1 month later...
Posted

PELNY PROFESJONALIZM!!!

Wzorowy kontakt,kompetentne doradztwo,otwartosc na propozycje i niestandardowe zamowienia.Niewiem jak z serwisem bo na szczescie skorzystac nie musialem,Ale bezwatpienia sklep moze konkurowac z najlepszymi.Troche maly asortyment mam nadzieje ze z czasem sie powikszy.

Jesli ISC to tylko w mad onion!!! :uśmiech:

Posted

Zamowiłem moją emke, utrzymywałem w zasadzie stały kontakt z panem Piotrem, doradził mi telefonicznie, ktorą batke wybrac, ktorą ładowarke i ktorą przejściowke. Dostałem też taką miłą kartke z napisem ; Życze miłego strzelania ;)" No coż, taka drobnostka a wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Paczka doszła w ciągu 2 dni