Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Niedawno w moje łapska wpadła replika M4 PJ. Niestety jest z nią kłopot- replika nie strzela. Po podłączeniu NAŁADOWANEJ w pełni baterii 8,4 V 1100mAh (stockowa) słychac "tyknięcie" dokładnie takie jak słyszymy po rozładowaniu baterii gdy próbujemy oddac strzał. Kable są grube, w opłakanym stanie. Wyglądają na głośnikowe. Co mniej więcej mogło pójśc. Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie !

Posted

Najpierw najlepiej (i chyba najłatwiej) sprawdzić kable, czy na całej długości są DOBRZE połączone, szczególnie przy stykach przy batce i przy silniku. Sam miałem podobny problem i dolutowałem co nieco przy łączeniach i ładnie śmiga. :wink:

Posted

Witam.

Po pierwsze, rozłóż ją tylko na poł - w "okienku" GB na 95% zobaczysz tłok i teraz zrób takin manewr:

Złap tłok 2 palcami i próbując go przepchnąć do tyłu (tak jak sam byś chciał naciągnąć sprężynę) naciśnij na spust - spoko to nie boli :)

Napisz czy pomogło.

Over.

Posted

Witam.

Po pierwsze, rozłóż ją tylko na poł - w "okienku" GB na 95% zobaczysz tłok i teraz zrób takin manewr:

Złap tłok 2 palcami i próbując go przepchnąć do tyłu (tak jak sam byś chciał naciągnąć sprężynę) naciśnij na spust - spoko to nie boli :)

Napisz czy pomogło.

Over.

Pominąłeś "tylko" to że trzeba to zrobić na semi, ba auto nie będzie przyjemnie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...