4Fiter Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Cześć mam do was pytanko właśnie przyszedł mi mój nowy ciras maritime. I nie mam pojęcia jak wyregulować o to ten pas : http://imageshack.us/photo/my-images/405/dscf2838u.jpg/ . Ten co zapinam na początku z tą "gumą" idzie ok ale ten jest conamniej o 10 cm na mnie za duży mimo tego , że do szczupłych nie na leżę . Proszę o pomoc Quote
4Fiter Posted July 4, 2012 Author Report Posted July 4, 2012 Kombinowałem jeszcze ale nie doszedłem do porozumienia z tą kamizelką o.O. Może ktoś ma jakiś pomysł . Quote
OFF Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Odpinałeś z tyłu tą "klapkę" dolną co jest na środku kamizelki? Quote
seger Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Pod tylną klapą są paski z oczkami, przez które przeplata się linkę stalową. Quote
4Fiter Posted July 4, 2012 Author Report Posted July 4, 2012 Dobra dzięki dużo z tym zachodu ale wyregulowałem :) Do zamknięcia Quote
Recommended Posts