Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam.

Mam pytanie, może i głupie, ale mnie bardzo trapi. Do rzeczy, chciałbym mojej cymie(028-s) doczepić jakąś optykĘ, no i potrzebujĘ odpowiedniego, sprawdzonego, wytrzymałego i w miarĘ taniego montażu.

Żebyście mnie nie "zjechali" że sam nie szukałem to znalazłem pewien ciekawy montaż , tylko nie wiem czy będzie pasował, jak go "doczepić" i czy nie będĘ tego żałował.

Chciałbym żeby był też w miarĘ uniwersalny czyli żebym mógł go zdjąć jak mi się spodoba, ale też założyć jak mi się zachce używać lunety/kolimatora.

Edited by arend
Posted

Najgęstszy jak już, najlepiej robić rysy w "naturalny" sposób, czyli przywiązujemy replikę do samochodu jakimś grubym sznurem, rozpędzamy się do prędkości x, jedziemy tak przez y czasu, potem sprawdzamy czy replika działa, jak działa to cieszymy się... że działa :D.

Posted (edited)

Najgęstszy jak już, najlepiej robić rysy w "naturalny" sposób, czyli przywiązujemy replikę do samochodu jakimś grubym sznurem, rozpędzamy się do prędkości x, jedziemy tak przez y czasu, potem sprawdzamy czy replika działa, jak działa to cieszymy się... że działa :D.

Muszę spróbować! :cool:

A co jeśli ktoś mi replikę przejedzie?

Edited by Radula
Posted

Tego nie wiem :google:

"1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj"."

Nie no dobra, ciekawe czy jest coś takiego jak ubezpieczenie repliki. :hahaha: