Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Testowałem w specna arms sa-a05. Oraz w jakimś boyi. Ogólnie podaje przyjemnie :), żeby nie było :D. Większość osób jak widzę nie ma tego problemu co ja opisałem ;).

Widzisz interesują Cię lowcapy :D, a my tutaj o mid-capach. Pisz pw żeby nie robić spamu to opiszę Ci kilka innych magów ;).

• 1 month later...
Posted

Mam te magi.Kupione na Azteko.Czasem się zatną.Mają świetny wygląd i są bardzo lekkie. Używam ich w moim KWA.Najgorsze jest to, że nie można ich rozebrać

Posted (edited)

Umyć? No to sprawdzę. Ale, że jak? Całe magi wrzucić i obmyć czy rozebrać? Bo biorę na poważnie tą propozycje jeśli chodzi o to zacinanie, ponieważ 3 zacinki na 100 kulek denerwuje. Myślałem o skróceniu sprężyny na początku.

Edited by Puloman
Posted

Próbowałem. Weszło raz 60 kulek i więcej nie pchałem opróżniłem i za drugim razem weszło 40 i zacinka...

@MrMCET Czy winą może być zbyt długa sprężyna? Bo w innych 4 magach (takie same) mam sprężyny ledwo wychodzące z kanaliku i ładnie można dobić do tych 90 kulek tam :P. Zdjęcie porównawcze

Posted

Z jednej strony długa sprężyna wyciska kulki z większą siłą, więc zacinek powinno być mniej. Z drugiej długa sprężyna może się wykoślawiać w kanale i blokować sama siebie.

Może podmień na krótką i przetestuj zanim zaczniesz ciąć. Skoro magazynek jest czysty, nie ma nadlewek czy innych wad, to możesz rzeczywiście to sprężyna. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.

• 2 months later...
Posted

Kopie uchwytów Magpul Ranger Plate do PMAG'ów są w cytadeliasg (coyote) i airsoftarmory (czarne).

A te naklejki antypoślizgowe były niedawno na allegro (konto cytadeliasg), ale chyba ktoś wykupił, bo była tylko 1 szt. dostępna.

• 8 months later...
Posted

Można dorwać jeszcze gdzieś te magi? Nagle ze wszystkich sklepów je wymiotło, nawet w chinolandii (ebairsoft) ich nie mają. Poszedł jakiś rebrand, czy zniknęły z rynku?

Posted

Cholera, to cena trochę skoczyła. Ciekaw jestem, czy przestali je produkować, bo na przykład na azteko w ogóle wyleciały z oferty, a nie raz uzupełniali ich stan.

Emagi to i u skośnookich braci są ;)