Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4A1 CASV Full Metal [BI-3581M] - opinie ?

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

Przymierzam się do kupna "średniej" półki eMki, potrzebuję ew. porady gdyż obecnie oferta sklepów lekko mam wrażenie zubożała. Znalazłem coś takiego:

M4A1 CASV Full Metal [bI-3581M]

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1424

ew.

http://gunfire.pl/product-pol-1152194525-DropZone-Replika-Karabinu-BI-8001.html

Proszę o opinie, czy coś takiego nadaje się do użytkowania pod względem awaryjności osiągów, celności itp. Miałem kiedyś BI3681, po wymianie akumulatora działała jak złoto. Najlepiej gdyby wypowiedzieli się właściciele podobnych modeli. ;)

Ewentualnie o doradzenie modelu i producenta Mki max do 700-800 pln. ( BOYI? )

Pozdrawiam,

Yogi

Edited by YOGI87
Posted (edited)

Nie kupisz dobrej emki w takiej cenie. Kupowanie emek od chińczyków to ruletka, lepiej kup używaną kwa/ics czy g&g .

Edited by arend
Posted

Taaa, tylko bateria potrafi z puszki wylecieć (pod ciężarem rzeczonej baterii) po tym jak replikę do pionu ustawisz :D. Stary, mając 800PLN dołóż dwie stówy do emki KWA, a Boya olej ciepłą strugą.

Posted

Taaa, tylko bateria potrafi z puszki wylecieć (pod ciężarem rzeczonej baterii) po tym jak replikę do pionu ustawisz :D. Stary, mając 800PLN dołóż dwie stówy do emki KWA, a Boya olej ciepłą strugą.

Tak z tym, żę póki co w Warszawie mam zamiar się pokręcić z ASG ( jeszcze nie zacząłem szczerze mówiąc ), a wymagań wygórowanych nie mam co do repliki (póki co), kiedyś jak pisałem wyżej miałem Mke Boya potem Boya RK02 (AKS74N) i jakoś szło się strzelać. Z tym 1k za karabin lekko by nie było dać , przydałby się jeszcze jakiś kolimator i ze dwa magi więc koszt końcowy też wyjdzie niemały. Mka z Boya może nie być zła, choć jak mówię zobaczę jeszcze. Jakieś konkrety jeśli chodzi o KWA ? Model m4czki ?