Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema! Mam pytanie czy łatwo założyć tę gumkę co w temacie? Właśnie dzisiaj będę ją montował do kałacha boya. Miałem do czynienia z gumkami firmy guarder przezroczystymi podobno najtrudniej ją zamontować ale dałem radę więc z tą nie powinno być problemu nie ? Czy też jest taka delikatna?

Posted (edited)

Jest przyjemnie mięciutka ale też nie do przesady, spokojnie dasz sobie rady ;) W ogóle nie wiem co to za tendencja wmawiania ludziom, ze niedoświadczeni spiepszą sobie przezroczystego guardera, przecież to wystarczy trafić w rowek, delikatnie nasunąć na lufę, nasmarować z wierzchu smarem sylikonowym, wsunąć do komory i tyle.

Edited by eMBeKa93
Posted

Regulowanie hopka nie jest czynnością do której potrzeba pomocy. Zakładanie gumy też jest czynnością, którą każdy mężczyzna powinien umieć samodzielnie zrobić. W razie problemów, są odpowiednie filmiku które pomogą w doprowadzeniu sprzętu do odpowiedniego stanu i ułatwiające założenie gumy. :)

Posted

Spokojnie dałem radę i leci ładnie ;p Mówiłem już powyżej że zakładałem guardera i jakoś dałem radę i myślałem że tego podobnie się zakłada ale było o wiele łatwiej, praktycznie gładko wszedł w komorę i szczelnie wszystko się trzyma i podkręca bdb na kulkach 0,25g g&g pozdro ;p!!

Posted

Ja właśnie zamontowałem moją gumkę w AK, nie miałem większych problemów, a robiłem to pierwszy raz :D Jutro zobaczę jak to kręci i czy w ogóle dobrze założyłem ;).

Posted

hahahaha :D Ja jutro rano będę zakładał zieloną G&G, ciekawe czy da jakieś mocniejsze wrażenia. :D

Zależy, na co założysz... Na lufę wchodzi, ale jak szukasz wrażeń, to wciśnij na instrument..

• 3 months later...