Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć mam pytanko kto miał doświadczenie lub wie czy magi boyia są kompatybilne z emką KWA ?

Edited by arend
Guest Rengi
Posted

Generalnie są, z niektórych trzeba trochę farby zerwać żeby działały poprawnie.

Posted

Mam magazynki Low-cap Boyia (5 sztuk) i Hi-cap Boya - wszystkie w KWA siedzą pewnie, nie latają, podają jak trzeba, wchodzą i wychodzą bez problemu.

• 2 months later...
Posted

Pasują, ale nie polecam ich! Są beznadziejne. Z plastiku, nierozbieralne. Po 4 miesiącach rozwaliły się 4 na 10... Za 18zł na azteko masz Low-Capy METALOWE od Boyia.

• 2 weeks later...
Posted

Mam niemiłe doświadczenia z Magami od Boya. Do mojego LMT Defendera 4 RIS na 4 zakupione magazynki midcap od Boyi 2 były za duże i nie wchodziły (albo jak już się wcisnęły to nie można było ich wyjąć) a dwa były na styk.

• 3 weeks later...
Posted

Mam niemiłe doświadczenia z Magami od Boya. Do mojego LMT Defendera 4 RIS na 4 zakupione magazynki midcap od Boyi 2 były za duże i nie wchodziły (albo jak już się wcisnęły to nie można było ich wyjąć) a dwa były na styk.

Szukam jakiś tanich magów do M4 KWA najlepiej metalowe w jakimś zestawie 8-10 magów. Boyie żeczywiście wchodzą ciasno, GFC to strata kasy (mam jeden i nigdy więcej) King arms jest ok ale nie jest metalowy. Coś polecacie z midów lub dużych low cap (nim 70 kulek) w cenie do 30 PLN?

• 4 months later...
Posted
Zabronione jest odświeżanie i podłączanie się do istniejących już tematów przez zwykłych użytkowników (czyli takich,którzy nie są w grupie "Nowi").

Zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...