Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, mam zamiar kupić cm.045a , chce żeby to była jedna z moich ostatnich replik jedyne co jeszcze chyba dokupię to boczniaka. mam ok. 650 zł do przeznaczenia na repcie i chce żeby była full metal/stal. Tylko nie wiem czy kupienie cm45a to będzie najlepszy wybór. proszę napiszcie minusy i plusy tej broni , a jak macie coś lepszego do polecenia to proszę o link ;)

p.s jeśli to zły dział proszę przenieść

Posted

Witaj na forum. No początek powinieneś dostać zje...ke bo zakładasz temat nie sprawdzając czy taki już jest a już jest tutaj.

A od siebie dodam jeżeli odpowiada Ci ta replika to śmiało kupuj będziesz zadowolony.

Myślę że temat wyczerpany.

Posted

A ja myślę, że w porównaniu z RK-01SW wypada strasznie biednie. Nie dość, że znal od Cymy to badziew, w dodatku wykonanie zewnętrzne stoi na średnim poziomie.

Chciałeś link, to masz:

http://gunfire.pl/product-pol-1152191185-RK-01-SW.html

Lepsze wykonanie, lepsza bateria, stalowe części, zamiast znalu, lepiej złożony gearbox, w ogóle wszystko lepiej. No, może Cyma ma lepszy silnik, tylko tyle.

Posted

A ja myślę, że w porównaniu z RK-01SW wypada strasznie biednie. Nie dość, że znal od Cymy to badziew, w dodatku wykonanie zewnętrzne stoi na średnim poziomie.

Chciałeś link, to masz:

http://gunfire.pl/product-pol-1152191185-RK-01-SW.html

Lepsze wykonanie, lepsza bateria, stalowe części, zamiast znalu, lepiej złożony gearbox, w ogóle wszystko lepiej. No, może Cyma ma lepszy silnik, tylko tyle.

Właśnie są różne opinie na temat rk-01sw i cm45a niektórzy mówią że 1 lepsza inni że 2 lepsza i już nie wiem którą wybrać..

Posted

Skoro zdania są podzielone to wybierz który chcesz a będziesz zadowolony tak czy siak. Ja akurat na twoim miejscu brałbym rk 01sw bo mam wersje rk 01w czyli nie wszystko stalowe i wykonanie tej repliki stoi na wysokim poziomie. Cyma to nędzne body pokryte nędzną farbą która schodzi i wygląda to nie za ciekawie. Od razu jeśli mogę dodać coś to kup na starcie jakąś lepszą gumkę hopup (g&g zielona, guarder przezroczysty, systema energy...).

Posted

Na temat bebechów zdania są podzielone, jednak jeśli chodzi o wygląd to wszyscy są zgodni - RK wygląda o wiele lepiej. Bierz bojca, w środku prędzej czy poźniej i tak coś powymieniasz.

Posted
Na temat bebechów zdania są podzielone

Bo mało kto miał w łapach nową wersję Boja. Mamy obecnie czwartą generację replik, a opinie o bebechach często dotyczą drugiej.

Posted

Bo mało kto miał w łapach nową wersję Boja. Mamy obecnie czwartą generację replik, a opinie o bebechach często dotyczą drugiej.

Dobra, skoro rk-01sw polecacie to ją wezmę ;) choć mi to różnicy nie robi oba są full metal tylko szkoda że boyi ma mniej fps niż cm45a

Posted
oba są full metal

Od "metalu" w Cymie wolę sprasowane trociny. Może przesadzam, ale stop zastosowany w Cymie należy do najgorszych stosowanych w replikach metalowych. Proponowane Boyi ma części ze stali, a to jest naprawdę spora różnica.

Posted

Miałem AKS-74U Cymy ( cm.045 ) ... no właśnie miałem GB odmówił współpracy po kilku strzelankach ( używany był na stokowej batce i tylko na semi ), a gdy poszła na serwis złamała się część trzymająca pokrywę zamka.

• Create New...