Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam.

PotrzebujĘ się was poradzić o buty wojskowe które są wygodne i nadają się w teren.Butów potrzebujĘ do ASG jak i do szkoły wojskowej do której się wybieram.

Wcześniej biegałem w starych austryjackich butach ale one są porażką w teren i są dosyć ciężkie.

Na Allegro wypatrzyłem coś takiego http://allegro.pl/buty-desanty-100-skora-naturalna-iii-generacji-43-i2419617538.html czy one są dobre.

Edited by arend
Posted

Ja przechodziłem na akcje i czasem do pracy w GROMach Protektora 5 lat, a teraz kupiłem kolejną parę tych samych butów. Dobre bo Polskie :)

Posted

W życiu nie założę już tych butów na nogi... Na niedzielną strzelankę ujdą ale jak masz chodzić w nich trochę dłużej i intensywniej używać to lepiej szukaj czego innego. W tej samej cenie można znaleźć lepsze i wygodniejsze buty które nie robią odcisków w przeciwieństwie do tych.

Posted

Ja przechodziłem na akcje i czasem do pracy w GROMach Protektora 5 lat, a teraz kupiłem kolejną parę tych samych butów. Dobre bo Polskie :)

Też mam gromy Protektora (takie z zółtą etykietką) i polecam, bardzo wygodne i na akcję, i na dłuższy marsz.
Posted (edited)

Też miałem Protektory,do dzisiaj się trzymają nawet (już 4 lata),ale to co jest w linku to nie są Protektory. Za takie pieniądze można kupić coś o wiele lepszego niż to co jest na aukcji.

Edited by OFF
Posted

Używałem magnum classic przez 3 lata na poligonach i dobrze sie spisywaly. Pisze po prostu swoje odczucie ;)

Teraz używam altam i jakość jest lepsza.

Podobno stare serie były lepsze, trochę historii o Magnumach trzymających latami słyszałem. Ale wszystkie o tych starych.

Moje Classicki zaczęły siadać bardzo prędko - koleżanka Stealthy wymieniała w okresie gwarancyjnym na nowe. Najpierw jedną, potem drugą parę.

Nic to - ja się przesiadłem na Haix'y i Lowy. Klasa... tylko pieniądze jakby zupełnie inne, niż za Magnumy Classic...

Posted

Krótko :

Grom protektor : dobre tanie i polskie do tego leciutkie, minusem jest cienka podeszwa - polecam w tym przedziale cenowym.

Magnumy : wygodne adidaski, ale osobiście również narzekałem na wytrzymałość

Haixy - mam p6: rewelacja na każde warunki, zasadniczy minus ; cena.

Posted

W zeszłym roku kupiłem Lowy Elity Deserty. Ale kudy im do Haixów P9 Desert. Lowy zakładam "w miasto" i do lansu. Na codzień ganiam w sześcioletnich Haixach. I mimo posiadania tych Lowów mocno się zastanawiam nad drugą parą Haixów.

Naprawdę polecam zacisnąć tyłek, pobiegać narazie w trampkach i pozbierać kasę na Haixy. Zwróci się i w wygodzie uzytkowania i w długowieczności.

Szmer potwierdzi ;P