LovThis Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Cześć ostatnie moje pytanie jaka replika ma lepsze bebechy i zasięg m4 od KWA czy giety od ARESA ? Dziękuje i pozdrawiam Quote
senkuPH Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 RivPolska: 1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". Chcesz zrobić coś, z czego możesz się pośmiać, zajrzyj sobie w spodnie. Quote
4Fiter Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 RivPolska: 1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". Chcesz zrobić coś, z czego możesz się pośmiać, zajrzyj sobie w spodnie. Dokładnie popieram ( buahhaha ) RivPolska tak właściwie to już nie pierwsze twoje łamanie regulaminu ... Nie chcesz pomagać ? To najlepiej nie komentuj. Bo jest to żałosne :) Quote
RivPolska Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 @senkuJP @Fiuter 1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". Moja odpowiedź pokrywa się z prawdą. Natomiast Wasze - nie bardzo. Panowie (czy też Panie sądząc po frustracji) - rozumiem, wiele osób chciałoby mi zajrzeć w spodnie, a nawet głębiej :icon_razz2: . Mimo wszystko, nie spodziewałem się, że będzie to płeć przeciwna. Pozdrawiam, Michał. Quote
PlanB Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Hahha. Jakie hejty poleciały :hahaha: . :bialaflaga: Quote
Recommended Posts