kamilll3 Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Wczoraj do cm.003 zamówiłem gumke hop up silikonową guardera LINK z komentarzem aby założono ją od razu do broni. Dzisiaj ok 30minut temu dostałem telefon z serwisu, że ta gumka nie pasuje dobrze do cm.003 i będzie podawał po dwie kulki. Telefon lekko mnie wmurował, bo wiele użytkowników jej używa, i sam znam jedna osobę, która taką używała, ale tydzień temu mu pękła (dysza zahaczyła). Serwis powiedział, że wydam tylko bez sensu pieniądze i zaproponował, żeby zadzwonić do biura i anulować z zamówienia gumkę, póki paczka jest u nich. Nie mam pojęcia czy brać ją czy nie. Czy użytkownicy cm.003 którzy ja założyli mają jakieś problemy ? Quote
oski52 Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Tak koledze podają dwie kulki, tylko że do niego nikt nie dzwonił, albo nie odebrał :P. Quote
OFF Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Nie zauważyłem niczego takiego,ale jak coś to masz do wyboru jeszcze http://gunfire.pl/product-pol-1152197775-Gumka-Hop-Up-G-G.html. Quote
jakim Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 To prawda na tej gumce wariuje ta replika. Też mojemu koledze pękła po 2 tyg i strzelał po 2 kulki. Quote
Recommended Posts