Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Replika CM.042S - kupiłem niecały miesiąc temu używaną. Niestety, nieopatrznie, podczas transportu puścił mi pasek z pokrowca, przez co replika uderzyła o ziemię pionowo, od strony kolby. Połamała się przy tym drewniana (jak wiadomo - dość lichej wytrzymałości) obudowa rękojeści. Chciałbym to naprawić, lecz jestem nowy w ASG i nie bardzo wiem, jak i gdzie to można uczynić. Czy można to gdzieś kupić, wymienić? Oczywiście, nie za wszelką cenę (ostatecznie to czymś okleję...), ale chciałbym wiedzieć, czy jest taka opcja. Jestem z Katowic.

Posted

Jak masz choć trochę smykałki w rękach, to poszukaj na allegro, albo po bazarach staroci oryginalnych okładzin od AK47. Potem chwila zabawy z pilniczkiem i będziesz mieć fajne okładki. Nie jest to droga zabawa, łoże dolne można złapać za 30zł wraz z okuciem (metalowa blaszka z tyłu), a górną nakładkę za 10zł.

Posted

jest klej zajebisty do drewna , a dokładnie do trumien. Poszukaj na necie , nie wiem jak sie nazywa , ale jest żółty . jak zaschnie jest nie do zdarcia, w koncu ma trzymać trumne w całości :D Ja nim kleiłem wiele rzeczy na które napierały większy siły i nic sie nie działo ;)