champler Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Witam , mam do was pytanie. Kupiłem tutaj przez komis m4 g&p , kupiłem do niej pakiet modelarski Li-pola. Miałem zamiar wysłać ja na serwis na przeglad , smarowanie itd. ale nie wiem w którym sklepie najlepiej jest to zrobić. Sam tego nie rozbiore bo nie ufam swoim zdolnością aż tak. Oprócz przeglądu chciał bym żeby mi wstawiono kable niskooporowe i mosfet , a do tego lipola wtyki jeszcze trzeba by zrobic bo sa inne, co polecacie mi zrobic ? Mam około 110zł , jak bym to na wlasną ręke robił to pewnie by mi starczyło ale w serwisie zdzierają ponoć. Jestem raczej zielony w ''rozbieraniu replik'', za to w taktyce lepszy :icon_biggrin: Quote
siannko Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Najlepiej zrobisz jak oddasz to na serwis serwisantowi, bo sklepy raczej średnio robią te przeglądy a kasy zdzierają nieziemsko. Quote
Didi Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 http://forum.wmasg.pl/topic/80632-serwisanci/page__st__400 Quote
Recommended Posts