PiterMaster1 Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 (edited) Witam, Jak wymienić/wyciągnąć selektor ognia w replice PJ M4? Pozdro Edited June 6, 2012 by PiterMaster1
szymucha2353 Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 1. Wyciągasz GB (wszystkie związane z nim rzeczy) 2. Po prawej stronie korpusu masz zaślepkę na montowaną na kleju, wybij ją. Ja opieram o krawędź korpusu śrubokręt i wypycham ją. 3. Przez otwór po zaślepce widzisz śrubkę w selektorze, odkręcasz ją (tu uważaj żeby nie zgubić małej kuleczki która wypadnie). 4. Montujesz nowy selektor (nie zapomnij o kuleczce) 5. Wklejasz zaślepkę. 6. Montujesz GB.
Touareg_ Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Wiem, że może zasłużę na nagrodę Złotego Szpadla, za odkopywanie tematu, ale: Gdzie ma przyjść ta kuleczka? Bo mi wypadła, i mam ją, także bym założył.
chomik_pl Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Kuleczke montujesz pod sprezynka ktora wchodzi do dzwigni selektora. Tak aby kulka byla pomiedzy dzwignia selektora a body.
Recommended Posts