blackest Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Czołem, Jestem w posiadaniu repliki AK74S Boyi'a, zwanej RK-03, w której muszka wymaga wymiany z powodu zjechanego gwintu. Przepastny internet wypluł dwa obiecujące wyniki, jeden na Azteko (muszka Boya, ale niedostępna), drugi u krakmanów z zaznaczeniem że muszka pasuje do CM.031. Pytanie jest takie: czy TAKA muszka będzie bez problemów pasować do RK-03 ? Pozdro :) b. Quote
senkuPH Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Niestety chyba nie, jest montowana w innym standardzie o ile się nie mylę. Quote
0wn Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Czołem, Jestem w posiadaniu repliki AK74S Boyi'a, zwanej RK-03, w której muszka wymaga wymiany z powodu zjechanego gwintu. Przepastny internet wypluł dwa obiecujące wyniki, jeden na Azteko (muszka Boya, ale niedostępna), drugi u krakmanów z zaznaczeniem że muszka pasuje do CM.031. Pytanie jest takie: czy TAKA muszka będzie bez problemów pasować do RK-03 ? Pozdro :) b. A tą to pominąłeś bo chciałeś po prostu pogadać na forum:)? Quote
OFF Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 A tą to pominąłeś bo chciałeś po prostu pogadać na forum:)? Albo zaoszczędzić te 40zł. ;) Quote
Recommended Posts