Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

Jak w temacie, czy ktoś wie gdzie mogę kupić tłok czerwony G&P do SR25?-Naturalnie typu "half teeth".

Przeszukałem WGCshop jest ale "discontinued", na redwolfie tego nawet nie ma.

Może ma ktoś chęć pozbycia się takowego tłoka? Oczywiście pozostaje mi wstawianie tych tłoków SHS i odwiedzanie gościa z frezarką aby przerobił listwę zębów i przyciął je o połowe ale tego osobiście wolę unikać...

To jak ludziska? Ma ktoś jakiś pomysł?(pomijając zmianę repliki...)

Posted

Przez jakiś czas producenci przestali robić Sr-ki, to i producenci czesci przestali robić częsci do nich :)

Teraz w ofercie z powrotem pojawiły się SR i XM110 od G&P (oba z długim GB) więc może ,znów ktoś pokusi się o zrobienie tłoków do nich.

Na ten czas, jest bieda i to duża...najszybciej własnie tłok na frezarkę i heja :)

Mimo to SHS to lipa - listwa metalowa zostaje, pęka plastik po nią. Najfajniej było by skołować alu tłok Systemy - za każde pieniądze :)

Pozdraiwam.

Posted

Mam aluminiowy tłok (jest koloru zielonego) -nie mam pojęcia czy to systema.

Swoją drogą mam 2 tłoki do PSG-1 które powiedzmy że pasują (muszę przypiłować na nich trochę szyny ponieważ czuję przejeżdżając palcem na nich nadlew który nie pozwala się w gb mu cofnąć.

Z tłokiem SHS'a będę próbował pewnie. Chyba że jakimś cudem dorwę ten czerwony tłok G&P...

• 2 weeks later...
Posted

Temat można wywalić, sprzedaję cały zestaw. Nie mam chęci w dalsze kombinowanie z kompatybilnością tego gearboxa do body G&G. Musiał bym przerabiać zaa dużoo...