Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na wstępie zaznaczam, że nie za bardzo się znam na firmach i co do czego pasuje.

M4A1

I w związku z tym moje pytania:

1. Czy pomoże mi ktoś znaleźć szynę montażową (pod kolimator), żeby pasowała do tego modelu?

2. To samo tylko z tłumikiem, jaki tłumik? I w związku z tym, jeśli miałbym tłumik, czy dzięki temu można wstawić dłuższą lufę wewnętrzną?

Z góry dzięki :icon_biggrin: .

Posted

Szyna jest pod chwytem transportowym, wystarczy go zdjąć. Wstawianie dłuższych luf się nie opłaca.

Ach, bo myślałem, że dorzuciłbym tłumik i kupił dłuższą lufę precyzyjną, ale skoro się nie opłaca to sama precyzyjna wystarczy?

Posted

Arend - proszę Cię, nie generalizuj. U nas w ekipie są 4 emki Boyi. Żadna się nie sypie, a chłopaki już je mają ponad rok. Przypadek? Rozumiem, jakby pojedynczy egzemplarz się trzymał, nie miałbym porównania.

Posted

Też miałem emke Boya i 2 lata na stocku działała bez żadnych problemów, po czym zacząłem ją tuningować, ale i tak myślę, że na stocku pociągnęłaby jeszcze bardzo długo.

Posted

Nie, inwestowanie w tą replikę więcej niż gumkę hopa jest wywalaniem pieniędzy w błoto. Dlaczego? To już poszukaj sobie sam.

Akurat preckę to zawsze można przełożyć do czegoś lepszego, o ile oczywiście ma podobną długość.

Osobiście rozebrałbym GB, nasmarowałbym go, zmieniłbym kable i wtyczki, sprawdziłbym AOE, wypodkładkowałbym zębatki i przyszlifowałbym szkielet w odpowiednim miejscu - coby nie pękał za łatwo. IMHO wystarczy jeśli chodzi o GB. A jak nie umiałbym - to niech to zrobią w serwisie.

Posted (edited)

Jak lubisz King armsa,to możesz się pokusić o emki lonestar.To samo w środku,ładniejsze na zewnątrz,no i jest promocja na zbrojowni za 699zł.Sam się zastanawiam,czy jej nie kupić emki lone star .

Od boyi różni się przede wszystkim ogólnym wykonaniem.

Wcapiają mnie komentarze niektórych osób,którzy na oczy tej repliki nie widzieli,a twierdzą,że jest totalną kupą,tylko dlatego,że w stocku posiada 330fps.

Polecam przeczytać reckę ANR'a tutaj

Edited by nicknitro
Posted

Przecież napisałem, no, człowieku. O trochę wysiłku możesz się pokusić, co? Jest na forum milion tematów. Poszukasz, znajdziesz i będziesz wiedział wszystko i jeszcze więcej.