Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

ja bym brał cm.028 i wymienił lufke na precke i gumke . i śmiało Ci posłuży . 2 kumpli miało . Przebieg 70k i dopiero padła im sprężyna. Złamała się ;) cała reszta w bdb stanie ;)

Posted

Przy tych funduszach najlepsza będzie cm040. Bardzo dobre bebechy, świetna baza pod tuning. Poza tym jest wykonana za stali i znalu, a cm028 z plastiku (praktycznie cała). Jest zrobiona w standardzie VFC (najbardziej zbliżona do oryginału, najpopularniejszy standard w AK) a cm028 w standardzie TM (przestarzały, np. niema korpusu ze stali). Ja wziął bym cm040.

Posted (edited)

CM.040, niezależnie od wersji. Swoją po dwóch latach sprzedałem, nadal nieźle strzela (choć w rękach kolegi). Wymieniona tylko gumka i lufa.

Edited by RalphPL
Posted (edited)

Bezdyskusyjnie CM.040, jest lepsze od CM.028, nowsza i trwalsza konstrukcja.

Osobiście jestem fanem G36 i G36K - zaraz zostanę opluty przez zwolenników Cymy... Zastrzegam, nie mówię, że Giety [JG] są lepsze od AK [CM]! :maniak_jezyk2:

Edited by Powała
Posted (edited)
est jeszcze gieta od cymy,z tym,że jest mały problem z jej dostępnością.Ciekawe co się stało.

Nie ma, podejrzewam, że sklepy taktycznie wstrzymały czasowo sprzedaż, pojawi się w nowej cenie, a winę zwalą na Chińczyków.

Niestety, popyt kształtuje cenę... :icon_cry:

Edited by Powała
Posted

Gdzieś tam z miesiąc temu czytałem,że znów jakieś fabryki Asg zamknęli,może to też przez to ;/.A taki chętny na tą replikę byłem.

W czerwcu ma być dostawa Cymy na zbrojowni. CM003 też powinna w tej dostawie do nich dotrzeć. Ja na swoją czekałem dwa miesiące aż,ale warto było :)