exdij Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 Jaka sprężyna uciągnie na tym gearboxie i jaki do tego dobrać silnik, żeby w to jeszcze chodziło przy lipo 11.1 i się od razu nie posypało, a drugie pytanie to czy się to opłaca kupić w tej promocji czy tuningować swój gearbox? Gearbox Quote
Ryba1993 Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 Proszę moda o usunięcie tego tego temacu za łamanie regulaminu forum. Quote
exdij Posted May 31, 2012 Author Report Posted May 31, 2012 (edited) Proszę moda o usunięcie tego tego temacu za łamanie regulaminu forum. Widzę, że nie tylko ja nie znam zasad forum cytuję: "- do zgłaszania niewłaściwych treści, off-topiców, wyczerpanych tematów itp służy przycisk "raportuj" znajdujący się pod każdym postem. Zamieszczanie postów o ogólnej wymowie "czy jest z nami moderator", "niech admini coś z tym zrobią", "wywalcie to", oraz zamieszczenia grafik o podobnym wydźwięku, może skutkować ostrzeżeniem, a następnie blokadą konta;" To fakt, że wątek umieściłem w złym miejscu, ale wydaje mi się ze można go przenieść do odpowiedniego działu. Edited May 31, 2012 by exdij Quote
szymucha2353 Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 A co już masz? Jaki masz GB, jakie zębaki, tłok itd.? Miałem SRC i nigdy go nikomu nie polecę. Quote
exdij Posted May 31, 2012 Author Report Posted May 31, 2012 A co już masz? Jaki masz GB, jakie zębaki, tłok itd.? Miałem SRC i nigdy go nikomu nie polecę. Jg spring 120 i konieczność wymiany tłoku i prowdnicy sprężyny, a czemu odradzasz src? Quote
szymucha2353 Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 Chińska kultura pracy, słaby tłok, równie słabe zębatki (słabsze od wszelakich XYZ/XYT po 30zł) i GB wcale nie jest mocniejszy niż w cm028. Quote
Recommended Posts