ravkill Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 Witam, Zainteresowany jestem takim czymś: http://gunfire.pl/product-pol-1152195626-TCI-Tactical-PTT-Military-Standard-Version-MOTOROLA.html tyle, że z opisu wynika, że: Kolejny wariant z oferty Z Tactical z zakresu komponentów sprzętu łączności radiowej. Model ten posiada sprężynowy zacisk z rzepem służący do przyczepienia lub odczepienia modułu. Moduł typu TCI PTT z wtykiem standardu Motorola. Moduł jest przeznaczony do współpracy z zestawami słuchawkowymi Bowman, Swimmer itp. A na obrazku, widać, że a) posiada wtyk "motorola" b) posiada słuchawkę i chyba mikrofon To wiec "jak może współpracować z z zestawami słuchawkowymi Bowman, Swimmer itp"... Więc, wg mnie, do korzystania z tego ustrojstwa, potrzeba tylko pmr typu motorola... Nie mam racji? Quote
Dziećka Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 To jest tylko PTT, czyli bez słuchawki i mikrofonu, musisz jeszcze dokupić słuchawki z mikrofonem. Quote
seger Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 To duże okrągłe to przycisk, ten krótszy kabel to wtyk żeński do podczepienia headsetu :) Quote
Recommended Posts